Hanna Loffart

Dagens afte-uppdatering

Tack för alla kommentarer och pepp angående mig afte.

Jag åkte till jobbet idag, kämpade mig igenom förmiddagen och slutade efter lunch. Besökte Apoteket för att köpa på mig allt jag fått tips om, två av sju saker fanns på Apoteket, får beställa hem resten över nätet. Åkte hem och vilade, innan jag hämtade barnen när Thristan slutade skolan.

Sen sov jag i soffan en stund med Thiara i knät, hon är så go och förstår att jag har ont. Klappar mig försiktigt på kinden. Vaknade till av att hon försökte blåsa mig i munnen. Gumman. ♥

Igår när jag skrev så hade jag 27 blåsor, imorse kunde jag räkna dom till 70! Eller mer än 70, det går liksom inte att räkna. Det är en blandning av smååå små blåsor, och några som är rejält stora och gått hål på så det blöder. Jag har så himla ont i tänderna också, men det tycks vara för att man spänner sig hela tiden för att inte röra munnen. Samma sak med huvudvärken.

Det känns ändå som om jag borde nåt toppen (botten?) nu och att det borde vända och börja läka. Jag längtar efter att kunna prata med Emil och barnen, äta mat, dricka vatten och att kunna pussa barnen godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats