Hanna Loffart

Dags att så

Häromdagen började jag att sätta ner mina Dahliaknölar i jord. Lite sent kanske, men jag har ingenstans att förvara dom om det är för kallt i uterummet. Så nu sitter de i jord och har tagit över hela köksbänkarna. Längre än så har jag inte kommit, men jag har åtminstone inventerat vilka fröer jag har och vad som ska göras. Det kanske hinns med lite i helgen.

Tomat och paprika behöver jag så nu i alla fall, det andra kan vänta lite. Gurka också kanske?

Luktärt ska jag sätta också. Jag har köpt de här tre sen innan, men köpte faktiskt tre till sorter i helgen. Emil får bygga fler stöd.

Den här har jag tydligen också köpt, minns det inte ens? Haha, får se om jag sår den eller vad jag gör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats