Hanna Loffart

Det årliga julträffen med pysseltjejerna + sova i samma rum

Idag har vi haft vår årliga julträff med pysseltjejerna. A
Alltid lika skoj, och något jag ser fram emot varje år. Kanske speciellt nu faktiskt, jag träffar aldrig folk.

Vi började dagen på Sultans för att baka karelska piroger. Vi har fått in en riktig snits på det under alla dessa år nu, så det gick både fort och smidigt att göra ca 200 stycken. Efter baket så åkte vi hem till Piaa, där vi har ätit julmat tillsammans. Så gott med årets första! Sen spelade vi julklappsspelet och jag kammade hem en dagbok/penna samt lakritsmandlar. Och så fika på det, lingonparfait, så gott! Hela dagen har vi umgåtts, och när jag kom hem så var det lagom att börja lägga småbarnen. Jag är så mätt efter dagen, så det blir till att skippa middagen idag. Thristan och Thexas har kommit hem från Sälen, så jag har hunnit kolla lite fotboll med Thexas, mysigt.

Just ja, Thuni och Thilox sov ju i samma rum inatt. Hur det gick? Thuni var vaken och skrek/grät 1,5 timmar, Emil satt på en pall bredvid hennes säng under tiden. Och Thilox sov sig igenom allt. Han måste verkligen sova djupt! Han har aldrig vaknat av henne. Så ja, det blev inte många timmars sömn för oss inatt. Jag låg vaken pga Thuni, och så väntade jag bara på att hon skulle väcka Thilox.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats