Hanna Loffart

Det där med att våga ta steget…

Jag har inte mått helt bra den senaste tiden, så idag släpade jag mig iväg till läkaren.
De tog ett EKG för att kolla upp mitt hjärta, då det är en del av det som spökat.
En liten avvikelse visade det på, men ingen fara och inget som behöver följas upp.

Jag fick däremot med mig lite medicin hem för den ångest och hjärtklappning jag har. Och så en samtalstid till en kurator. Jag känner mig nervös inför det, men samtidigt lättad. Det här steget borde jag ha tagit för 16 år sen. Det kanske är dags nu helt enkelt?

8d0dfd47-4e96-434a-ac42-d02157e68f12.jpg 220a64df-baac-4b92-9228-a1bb4255e5a5.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats