Hanna Loffart

Det senaste från oss

Lite av det senaste från oss:

Förra helgen skulle Emil flytta en garderob som stod i garaget. Bakom den upptäckte han en vattenskada i väggen. Som tur är, så var det bara i väggen och både tak och golv har klarar sig. Så förra helgen och i veckan har han ”roat” sig med att fixa med det. Han fick riva allt och bygga igen väggen igen.

Nu sitter panel på och det är grundmålat, imorgon blir det nog målat klart på utsidan om vädret tillåter. Insidan är ingen brådis med.

Thiara, Thexas och Thilox har varit sjuka.

Thexas och Thiara vaknade i onsdags med ont i magen. Thiara hade så ont att hon grät/skrek av smärta. Sen kräktes hon en gång och smärtan var borta. Båda fick vara hemma från skolan. Thilox är fortfarande lite täppt i näsan, men ingen feber eller liknande. Skönt!

Vi passade på att plocka in alla barnens sommarkläder, de kunde glädjande nog ha det mesta. Men lite nytt har de fått också. Thiara har bla fått den här byxdressen och sandalerna. Så nöjd tjej som fått skor med öppen tå, jag brukar inte köpa det annars. Men nu är fötterna hennes så pass stora att det börjar bli svårt att hitta stängda sandaler.

Igår var barnen lediga från skolan och släpade med dom för att göra lite ärenden, det brukar vara sura miner men det gick bra igår. Thristan var så himla rar som körde runt Thilox i vagnen.

Rastade barnen utanför Willys, där stod de och hoppade en bra stund. Tror de njöt av solen och värmen. Och att ha shorts för första gången i år. De påminde lite om när Arla har kosläpp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats