Hanna Loffart

Det senaste

 

Haha. Hanna både berör och upprör återigen kan jag se. Kan väl inte tycka annat än att det är lika bra. “Du ska vara glad över att folk frågar. Det visar att man bryr sig.” Skriver en anonym person som säkerligen inte har en aning om någonting alls som händer. Kan inte mer än sucka och rycka på axlarna åt alltihopa. De sanna vännerna har tydligt visat vilka de är, de andra tänker jag inte störa mig på längre. Det tar bara på krafterna, krafter som inte finns.

Igår spenderades det tid med Jenny nästintill hela dagen. Slöade i varsin soffa och beställde hem varsin rulle med diverse godsaker i. Linda kom förbi en sväng för lite kloka ord, vet inte om hon blev så mycket klokare av oss. Antagligen inte. Titti och lilla Charlie var på besök i staden och de hann jag också hälsa på.

Möttes sedan av en härlig syn när jag kom hem. Tobias, som hade varit ledig hela dagen, satt på hallgolvet och försökte snickra ihop något. Det visade sig att han hade varit på Jysk och köpt ett skötbord åt oss. Det gjorde mig glad, sjukt glad, för jag trodde inte att han kunde sånt. Men än så länge överraskar han mig fortfarande. I fem timmar höll stackarn på innan det var klart. Men nu står det på plats, och allt känns så mycket verkligare.

Är uppe tidigt idag, som så många andra dagar nu för tiden. Ska iväg och titta på en lägenhet om cirkus en timme. Mest för tittandets skull, då lägenheten ligger på tredje våningen. Vilket inte känns alltför positivt. Men, men. Får lite att jämföra med då. Sen blir det Norrköping med mamma och Ebba. Ebba blir stor och ska börja lekis, och då behöver man ju givetvis en ny ryggsäck.

Imorgon kommer Bettina!

För övrigt så rullar allting på. Har ju åkt på foglossning och diverse andra små(?)kramper, men det är ingenting jag inte klarar av. Får anpassa vardagen litegrann bara. Rekommendationerna säger att man ska cykla istället för att gå, och om man nu måste gå så ska man inte gå mer än max en kilometer om dagen. Haha, det är ju löjligt. En kilometer går man ju lätt fastän man bara är hemma en dag. Men, men. Ska sova med en kudde mellan knäna också, vilket Tobias tycker är väldigt komiskt. Men det är tur att man kan glädja andra. 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats