Hanna Loffart

Det var en envis förkylning

Det här var en envis förkylning som jag dragit på mig, än verkar den inte vilja ge sig.
Nu har jag gått med det en vecka, sedan förra tisdagen. Så tröttsamt.
Jag har vilat och vilat, inte gjort annat känns det som.

Så hela helgen har varit lugn. I fredags låg jag på soffan, i lördags likaså. Ända tills grannarna frågade om vi skulle beställa hämtmat tillsammans, så det gjorde vi. Skönt med lite sällskap i alla fall. Och igår gav jag mig på lite tvätt och sen kalas hos min bonuspappa. Men inte mer än så, ändå är jag helt slut. Det blir soffhäng resten av kvällen här nu.

Fredagsmunken såklart. Bara med Thiara i fredags dock, känns så tomt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats