Hanna Loffart

Det var fest igår

Igår lämnade jag Thiara hos hennes mormor och bonusmorfar, sen begav jag och Emil oss iväg på fest. Två utav Emils kompisar hade gemensam 30-års fest ute i en jättemysig lokal på landet. Det var mycket folk, mat, fika, dryck och livemusik. Jösses, vad roligt vi hade! Och jösses vad segt det är idag!

Vi klev inte upp förrän kl. 13 och åt ”frukost” kl. 15 då Emil åkte och köpte räkmackor.

img_5727.jpg

Strax därefter kom Thiara hem och vi mutade henne med godis och film för att kunna vila i soffan. För en liten stund sedan kom även brorsorna hem. Jag börjar känna mig piggare, men det krävs nog en natts sömn för att återgå till sitt normala igen.

Haha, ja vad ska man säga? Det är ju tur att man inte festar till det så här så ofta längre. Hur orkade man?

img_5730.jpgimg_5732.jpg

Jag har precis tagit en lång dusch och ska avsluta den här dagen med bio med tjejerna. Ska bli så himla mysigt, men är rädd för att jag ska somna. Haha. Men åh, vad jag ser fram emot Coca cola och salta popcorn nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats