Hanna Loffart

Dom är trrrrrrråkiga!

Vi har en skön lördagsmorgon. Jag fick lite sovmorgon i vanlig ordning och Thristan väckte mig och frågade mig om jag kunde lära honom att göra kaffe. Sötis!

Snart ska vi igång och baka lite, Thexas ska firas av släkten idag (han fyller år på fredag). Men först ska vi göra oss iordning. Just nu sitter jag oh flinar åt Thexas som ska ta på sig kläder själv. Byxorna har han både ut-och-in och bak-och-fram. Men jag säger inget. Han är galen på sina t-shirtar säger han. Dom är tydligen trrrrrråkiga och han är riktigt sur på allihopa som nu ligger utspridda på hans rum. Härliga unge! Haha.

20130216-095320.jpg
Bild från veckan. Vi äter inte tårta till frukost direkt. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. idasmirakel

  Jo det kan jag.. 🙂
  Har en liten bit in till stan så åker inte så jätte ofta men hinner jag så kan jag kanske fixa de på måndag.. Men hur smidigast skickar man en kudde? Har aldrig skickat nått annat än brev.. 😉
  Tack detsamma!
  Ne ska på 80års kalas idag och förutom det så är det inplanterat en stillsam helg.. Love it! 😉
  Sj? Kram

stats