Hanna Loffart

Dop för Stina

Idag tog jag med mig brudarna (Thiara och Thuni) och inte på dop för min kompis Monias dotter Stina i Floda kyrka.

Den kyrkan är så fin, vi har haft många skolavslutningar där som barn och det var längesen jag var där. Thiara var helt fascinerad över alla målningar.

Thuni var det inte, hon skrek/gnydde större delen av dopet och jag fick gå runt och bära på henne eller amma henne. Lilla Stina som döptes sov sig igenom dopet.

Thuni sov sen 15 minuter på väg ut till lokalen för dopfikat och sen gick jag runt med henne igen. Thiara lekte med Fiffis barn och de gick loss ordentligt på dopfikat, så mycket fint de ordnat. Och gott intygar Thiara som tog 3 fat med fika, jag kunde inte fika pga mjölkfri kost nu med Thunis mage.

Vi skulle verkligen behöva börja planera för Thilox och Thunis dop. Vi kunde ju inte döpa Thilox förra året i och med Corona, sen visste vi ju att vi ville ha en till liten bebis så vi avvaktade så får de döpas tillsammans istället. Hur nu det ska gå med en vild 1,5-åring? Blir svettig bara jag tänker på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats