Hanna Loffart

Effektiv dag + knasbollen Thiara

Pjuh, vilken effektiv dag!
Jag var på jobbet en bit innan 7 och åkte inte hem förrän 17.
Behöver samla in lite flex, och då gäller det att passa på på måndagar när Emil är ledig.

Lagom när jag kom hem så åkte Emil och Thexas på fotbollsskola.
Jag ställde mig i köket, gjorde både lasagne, köttfärssås samt lax och sötpotatis i ugn. Så nu klarar vi oss några dagar. Thiara lekte runt mina fötter i köket under tiden. Helt plötsligt blev hon tyst inne i skafferiet. Jag hörde att hon skramlade med något, så jag smög fram med kameran och fotade henne när jag öppnade dörren. Där stod hon med en burk rostad lök som hon tydligen blivit sugen på. Haha!

Sen dröjde det bara en liten stund tills hon kom ut från badrummet och drog sig i tungan. “Mamma, tvålen inte supergod” Haha, då har hon tvättat munnen OCH tungan med tvål! Haha, gud vad jag skrattade!

Ja, ni ser ju. Vi hann med en massa under den timmen Emil och Thexas var borta. Plus att vi hann vika och hänga tvätt. Och när de kom hem så åkte jag och handlade lite. Nu hamnade jag här för lite don, men det är snart läggdags. Ska försöka börja jobba lika tidigt imorgon, har ett litet ärende under lunchen att uträtta som kanske kan ta lite tid.

img_0648.jpg img_0656.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats