Hanna Loffart

Emil 35 år

Idag fyller min Emil 35 år. Tänk att vi bara var 20-nånting när vi träffades, jag älskar att bli äldre med honom!

Han önskade sig ingenting, så jag och barnen åkte till Ica Maxi och köpte allt möjligt som han gillar. Kalsonger, vantar, strumpor, godis, chips osv. 20 paket fick han, helt okej för att inte önska sig något va?

Emils föräldrar har varit här på eftermiddagen och fikat och ikväll kom min mamma, bonuspappa och ena systern och åt mat. Mer än så ville han inte fira. Och så kom ju familjen Lindhé förbi och lämnade present till honom, hur fint!

Barnen är lediga från skolan imorgon (studiedag) så de fick vara uppe lite längre och mormor och c/o kunde stanna lite längre än vanligt. Mysig kväll! Thuni har bökat hela kvällen, men nu hoppas jag att hon somnat ordentligt här i min famn så vi kan få sova lite inatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats