Hanna Loffart

Emils sista dag

Ingen mer magsjuka. Så konstigt, kanske var det nåt annat?

Hela veckans planer blev ju uppskjutna, så jag har massor att göra idag och imorgon. Har inte fixat påskägg till barnen, inte handlat inför påsk mm. Jag har en lång lista som ska betas av. Som tur är så slutar Emil lite tidigare idag. Han har det väldigt lugnt på jobbet (inga kunder alls) och det är dessutom hans sista dag på jobbet idag då han blev uppsagd för en månad sen. Hans kollegor är bortresta, så han jobbar helt själv den här veckan dessutom. Jag tyckte lite synd om honom och lagade smarrig pizza igår, såå gott! Langospizza, typ det bästa jag vet.

Thexas och Emil var ju iväg på fotboll igår när Thexas spelade träningsmatch här i stan, vilket snöoväder det blev! De kom hem helt dyngsura och snöiga.

Nu ska jag göra mig klar här så jag kan byta av Emil när han kommer hem strax.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats