Hanna Loffart

Emils svensexa – its on!

Emil ramlade som sagt in sent inatt, inte nykter.
Det där med att “ta en bit mat och två öl” för att Emil inte skulle misstänka något, det gick sådär kan vi ju säga. Emil vaknade upp (nej, jag och Thiara väckte honom, flera gånger) och med lite hjälp av Marcus på telefon som “ville komma och ta en kopp kaffe innan han skulle åka tillbaka till Norge och jobba” så fick vi upp Emil och in honom i duschen. Då kom Marcus. Och strax därefter smög ett helt hop av vänner in i vårt kök.

Emils svensexa is on!

Han fick på sig tjusiga kläder (älskar t-shirten) och sen for de iväg. Bilder från Instagram vittnar om grävmaskiner, mer än så vet jag inte. Så himla spännande! Längtar tills imorgon när jag får träffa honom igen och han får berätta om allt.

img_0754.jpg

img_0760.jpg

Jag, Thiara och Bettina åkte till Ikea efter lunch och inhandlade det mesta som behövs inför bröllopet. Skönt att kunna checka av det. Och nu ikväll kom Fia och barnen och gjorde oss sällskap till middagen. Sen tog jag och Thiara en skön kväll i soffan igen. Nu blir det sängen för min del, är så himla trött och saknar Emil något enormt. Vi som alltid pratar i telefon och smsar en massa gånger varje dag har knappt sett varandra på flera dagar och idag har jag inte fått prata med honom alls under dagen. Och att gå och lägga sig utan honom, nej fy jag börjar nästan gråta. “Skönt” när det här är över. Hihi. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats