Hanna Loffart

En bra helg

Bästa helgen har vi haft!

Igår eftermiddag kom Fia och Bettina hit med alla barnen, medan papporna roade sig med Tipslördag, bastu och öl hemma hos Bettina och Robin. Vi fikade och gjorde egen pizza som vi smaskade i oss. Barnen lekte så himla bra. De röjde i Thiaras rum, letade efter drakar och klädde ut sig till alla möjliga tjusiga konstellationer. Strax innan 20 bänkade vi oss i soffan med en massa gott för att se Melodefestivalen. Vi hörde väl kanske inte allting, men det gjorde ingenting alls! Jag gillar liksom det där ”kaoset” som blir med en massa barn runt omkring. Haha. När de åkte hem efter alla bidrag så somnade Thiara på stört och när Emil kom hem så sov även jag.

Idag har vi varit med Fia och Julia till Lager 157 i Hälleforsnäs, jag hade sett en massa fint på nätet som jag ville ha. Men väl där så fanns typ inget? Mysbyxor och t-shirtar till Thristan och två t-shirtar till mig blev det iallafall. Och nu i eftermiddag har vi varit hos min kusin Sigge på hans 1-årskalas och lekt och fikat en massa gott. Efteråt följde min syster Frida och hennes Alwin med oss hem och åt middag. Mysigt! Och Thiara och Alwin lekte så bra!

Thiaras helg har verkligen bestått utav LEK med massa kompisar, kul!

img_8550.jpeg img_8551.jpeg img_8552.jpeg

Med helgens höjdpunkt var denna fina bukett med tulpaner som jag fick av bästis Linda bara sådär! Hur fint är inte det då! Blir alldeles rörd! ♥ Vilka underbara vänner man är omringad av! Ett fint kort med fin text, Thiara fick dela tulpanerna lite med mig då det är våran gemensamma namnsdag idag. Maria-dagen. Som jag helt glömt bort faktiskt, mamma påminde mig med ett sms imorse! Haha, jag som alltid brukar komma ihåg just den här dagen då både Thiara, jag, min mamma och min mormor heter Maria. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats