Hanna Loffart

En energigivande dag.

Här hemma har vi haft en riktigt härlig dag. Thristan har varit på sitt vanliga, glada humör och ätit bra. Vi har lekt massor, gjort ett fint pärlhalsband och dansat massor. En riktig energigivande dag.

Vi tog med oss bägge barnen och åkte och handlade på Maxi när Emil kommit hem från jobbet. Det är inget vi gör ofta om man säger så. Thexas slänger sig fram och tillbaka i kundvagnen, skriker och kastar med varor. Thristan ska gå baklänges och krockar med folk. Suck. Då gick det ändå bättre än det brukar. Men mat fick vi med oss hem iaf.

Båda pojkarna sover sen två timmar tillbaka, Thristan utan hostmedicin så vi får se hur länge det håller i sig. Hoppas ju såklart på hela natten.

Finaste Thristan som ÄLSKAR nya dockan till våra iPhones som Emil fick av oss i julklapp. Thristan har lärt sig dosan till den och bestämmer låtar hela tiden. Hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Mamma till Lowa & Wilton

    Åh, hoppas Thristan mår bättre nu. Ni verkar ha haft en riktigt tuff period, och han med – stackarn. Håller tummarna att det vänder. Vad är krupp egentligen? Har hört det men inte riktigt förstått va det är (bra att veta om vi skulle "få" det här hemma, vilket jag inte hoppas). Vår lilla kille Wilton har också inhalerat adrenalin (tillsammans med natriumklorid) ikväll då han haft svårt med andningen. Vi åkte in till e-tuna och dom var kanonbra, mycket bättre än i katrineholm!

    Har förresten inte hunnit svarat på mailet du hade svarat på, tusen tack för dina tips iaf <3 skönt att få råd av en som varit i samma situation.

    Många kramar till er.

stats