Hanna Loffart

En festlig helg

Det var en riktig festlig helg jag hade!
För förutom Thristans födelsedag med kalas i söndags så hann jag även med festligheter på fredagen och lördagen med.

I fredags var det nämligen dags för kommunens årliga fest som anställda blir bjudna på som julklapp. Betydligt trevligare än någon julklapp eller julbord. Jag har varit där under alla år man anordnat den och det blir bara bättre och bättre enligt min mening. Vi träffades några stycken hemma hos min kollega innan vilket var väldigt trevligt. Maten var i vanlig ordning suverän på festen och vi underhölls av förvaltningscheferna, av ett ABBA-band och av Barbados. Så skoj!

Det blev dock en lugn kväll för min del, dvs ingen dans på bord. Man får ju tänka lite på sitt anseende när man är på fest inom jobbet ändå. Men så tänkte då inte alla…

I lördags var det uppstigning tidigt då det var dags för min kusin och pysseltant Jessa att inkassera sin 40-års present!

Vi började med frukost på ett fik tillsammans. Sen åkte de andra vidare till Hedenlunda för spa. Då åkte jag hem en sväng då jag inte kunde vara med pga min allergi. Men jag åkte dit och mötte upp dom lagom till lunchen. Dyrt och inte alls gott, tråkigt då det alltid brukar vara så otroligt god mat där! Men sällskapet var ju desto trevligare och personalen likaså.

Efter det åkte vi vidare till Eskilstuna och strosade på stan en kort stund, men det visade sig att butikerna stängde så vi åkte till ett köpcentrum istället och strosade lite i väntan på att åka till restaurangen vi bokat bord på. Och DEN maten alltså..! Jag måste åka tillbaka snart, så gott var det! Det var en libanesisk restaurang som hette Meze (tror jag) och vi tog in avsmakningsmenyn. Det var så mycket mat, det går inte ens att beskriva. Vi satt och åt i flera timmar och jag har aldrig varit så mätt. All mat var så god, ett bra betyg då jag inte ätit libanesisk mat på det viset innan. Toppbetyg!

Sen rullade vi bokstavligen talat hemåt och var väldigt nöjda med dagen.

Dåligt med bilder då det var så mörkt på restaurangen. Synd att vi inte tagit kort på all mat! Haha.
Det här var omgång 4 av 5 som kom in.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats