Hanna Loffart

En förhandstitt på Ensam mamma söker

I förmiddags var jag inbjuden att se förhandsvisningen av Ensam mamma söker, men hade ingen möjlighet att åka upp till Stockholm. Men jag fick det första avsnittet skickat till mig och har precis sett det. Och det kommer bli en så himla bra säsong kan jag meddela er!

Jessica Andersson är programledare och henne kan man ju inte annat än älska! De tre mammorna verkar alla så himla rara. ”Hejar” ju lite extra på min favorit Bea som är med, en ”Instagram-vän” som jag följt i flera år. Lika go och rar som alltid, ja det här blir en kanonsäsong!

Ensam mamma söker har premiär på torsdag kl. 21.00 på TV3 och Viafree.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats