Hanna Loffart

En helg i Ullared

Nu är jag hemma och har slagit ner rumpen i soffan efter en helg i Ullared.

Jag åkte dit med bästis Linda igår förmiddag, så vi har hunnit med att handla under gårdagen, käkat middag på Harrys igår kväll, sovit en god natt på hotell och sen shoppat idag med. ”Vi som inte skulle ha nåt” Jojo, man vet ju hur det slutar när man är där. Men efter uppackning här hemma så är det faktiskt inget onödigt som följt med hem. Och notan blev inte så fasligt dyr heller.

Så roliga och välbehövliga dagar vi haft!

Väldigt få bilder från varuhuset såklart, men det här setet föll jag pladask för och jag hade bestämt mig för att det skulle få plats i bilen på väg hem. Tills vi provsatt det och bara skrattade. Det var verkligen inte till för att användas, helt rangligt och ostabilt. Men så snyggt som sagt! Tänk er det i mitt kommande växthus sen. Oh lalaa! Men det fick stanna kvar i varuhuset.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats