Hanna Loffart

En icke-mysig kväll

Jag tänkte skriva att vi haft en mysig kväll. Det har vi inte, men å andra sidan – då har jag redan förträngt Thiaras utbrott när hon inte ville äta mat och istället slet av sig alla kläder och blöjan och satt i badrummet och skrek. Eller när Thexas inte fick spela mer på iPaden och fick ett utbrott på mig och sa att jag aldrig låter honom göra nåt kul. Han fick gå in på sitt rum och jag råkade trampa honom på foten, sen satt han på sitt rum och skrek en bra stund. Han och Thiara avlöste varandra och Thristan höll för öronen och suckade åt dom.

Men jag har tydligen redan glömt bort det, så det är ju bra! Haha.

För annars så har dagen varit bra. Thristan har varit hos tandläkaren (världens bästa Carina på Folktandvården, ni ser – jag avskyr inte alla tandsköterskor!) Han var så himla duktig att jag nästan började gråta! Haha. Sen hämtade vi hem Thexas och Thiara. Vi har hunnit köpa täcke, kudde och sängkläder till Thiara också, ska försöka ladda upp bilderna så får ni se. Blev så himla mysigt inne hos henne nu!

Emil är ute och äter med vänner och jag ska snart lägga mig.
Fullkomligt ÄLKSAR att det är fredag imorgon, gör inte ni också det?

(Jag och skrutt igår, här ser ni lite av tanden som tittar fram. Den tycks dock ha ”fastnat” igen då den inte verkar titta fram mer. Nåja, så länge det inte stör henne eller att hon har ont så får den sitta där)
img_5640.jpg img_5627.jpg img_5641.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamman

    Måste säga att det ä så befriande att läsa din blogg… Du skriver ärligt om krävande barn och vardagssituation och jag känner igen mig varje gång! Jag hade skuldkänslor hela sommaren över att jag räknade ner tills sommarlovet var slut (var föräldraledig med en liten och hade mina 8-årig och en 3-åriga söner hemma) och jag ”fick stöd” i din blogg när du beskrev att du inte heller haft en toppensommar varje dag med barnen… Många vill bra visa upp det fina och döljer det jobbiga, sen sitter man där och skäms o känner sig ensam i sina känslor.. Så tack till dig och tack för en bra blogg!

stats