Hanna Loffart

En kik in hos Thexas

När jag ändå höll på med Thristans rum för några veckor sedan så tog jag ett riktigt städryck inne hos Thexas.
Jag vet inte hur många veckor som jag sagt åt honom att städa, men det går inte. Det låser sig totalt för honom och han kan inte se vart han ska börja. Så, nu gjorde jag det åt honom och jag passade även på att rensa ordentligt. Jag gick igenom varenda spel och pussel (han har det mesta av sånt i sin klädkammare) Jag gick igenom alla hans kläder, alla leksaker. Varenda liten pryl överallt! Det tog mig många timmar, men så värt det! Nu kan han enklare hålla ordning, när det inte finns lika mycket ”skräp” i vägen. Och han blev väldigt glad och tacksam när han kom hem och såg att jag städat åt honom.

Han har det minsta rummet i huset, men det är helt klart det mysigaste!

Än så länge har han en liten säng, men även han ska få någon platsbyggd variant så småningom. Skrivbordet har han använt två gånger…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats