Hanna Loffart

En kväll i Norrköping.

Dagen har gått otroligt fort. Thexas tog en nap tidigt idag, redan 8.15 somnade han. Haha. Skönt för Thristan och mig som slog på en film och vilade i soffan. När han vaknade – klockan 11 – hade ju halva dagen gått kändes det som.

Emils mamma Lena kom förbi på lite kaffe och för att låna en grej i eftermiddags. Trevligt med lite sällskap en stund. När Emil kom hem åkte vi till Norrköping. Där blev vi bjudna på mat av Titti och Patrik, sen åkte vi hem till dom och barnen fick leka av sig. Dom hade så roligt, och ännu roligare är det att Thexas kan vara me doch leka nu. Han hänger med på ett annat sätt. Vi föräldrar kunde sitta i lugn och ro och fika och prata. Suveränt!

Det blev en väldig sen kväll för barnen, de kom i säng runt halv 10 kanske. Men det är det värt ibland. Och iom att Emil inte har någon semester i år, så får man ta vara på kvällarna. Hoppas att barnen sover lite längre än till 6 imorgon, men det är inget jag räknar med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Titti

    Underbart att ha er här! Så kul att de leker så bra trotts att vi har en liten skvallerbytta;) älskar er mina vänner! Kram

stats