Hanna Loffart

En kväll med pysseltjejerna + Nutella semifreddo

Ikväll har jag haft pysseltjejerna här. Eller en del av dom, ett bort fall på två stycken, men så blir det ju ibland.
Jag hade sån lust att pyssla något eller göra ett kort, men all energi försvann liksom.

Min syster var här innan och hjälpte mig att klippa pojkarna. Jag har ju köpt allt som behövs för att kunna klippa dom själva, men jag får inte riktigt till det. Och idag var pojkarna inte alls på humör för att på klippta, så hon fick ta över. Tacksam för det! Så mycket enklare med tjejer som bara vill ha långt hår (läs: Thiara!) Haha.

Till fikat så hade jag slänt ihop en Nutella semifreddo kvällen innan.
Och det är verkligen en släng-ihop-kaka/-glass som går så jädrans fort och blir precis lika jädrans god!

Vispa 5 dl vispgrädde, vänd ner en burk kondenserad mjölk. Mosa maränger och ha i smeten. Lägg ett lager med mosade maränger längst ner i en springform. Värm en burk nutella så den blir lite rinnigare (jag värmer en snabbis i en skål i micron bara) Vänd ner nutellan i smeten (det ska bli lite randigt, så vispa inte ner den!) Häll på all smet i formen och skjuts in i frysen några timmar. Jag dekorerade med lite gott jag hade i skafferiet, chokladbollar och choklad. Mums!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats