Hanna Loffart

En ledig fredag + julklappslek med jobbet

Fredag och en semesterdag väntar. Förutom ett jobbmöte vid 10, men det är bara skoj så det gör mig inget alls.

Jag har nog inga direkta planer alls. Jag ska åka ner på stan och lämna tillbaka ett paket som jag beställt. Plocka fram lite julsaker, tomtar och sånt ”riktigt juligt” ligger fortfarande ute i förrådet nämligen. Vi har inte så mycket julpynt längre, jag rensade ordentligt för två år sen kanske. Men lite tomtar har vi nog kvar. Och Thiara har en hel egen låda med julpynt som hon vill ta in till sitt rum.  Sen ska jag hämta Thiara i skolan när hon slutar och köpa munkar. Det vanliga fredagsgörat alltså.

I början på veckan så hade vi lite julavslutning med jobbet, då flera går på julledigt och sen går jag på ”skola-in-Thuni-på-förskolan-ledigt” så vi är nog inte full styrka förrän slutet av januari igen. Det beror lite på hur inskolningen går. Vi hade lite uppdrag från vår chef att göra, sen spelade vi julklappsspelet (herregud så stressigt, haha) och sen mötte vi upp vår tidigare kollega som slutar hos oss nu, och tackade av henne med lunch och present.

Men tänk så fort de här 3,5 månaderna har gått nu sen jag började jobba igen. Det känns ju på ett sätt som att jag aldrig varit borta från jobbet, men det blev ju trots allt 2,5 år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats