Hanna Loffart

En missnöjd tjej

Jag har knappt uppdaterat här de senaste dagarna, jag har varit så trött! Thuni sover nämligen som en kratta om nätterna. De senaste nätterna har hon vaknat varje eller varannan timme, hon har dessutom vaknat runt 4 och då varit vaken två timmar. Och vid 6 vaknar Thilox. Så mellan 2-4 timmars sömn per natt har jag fått hela veckan. Har fått starta morgonen med huvudvärkstablett och kaffe för att ens kunna fungera.

Ingen kolik än så länge, för hon gallskriker inte. Hon är bara gnällig och missnöjd och det enda som lugnar henne är att gå runt och skumpa henne i famnen. Så det gör jag hela kvällarna och på natten.

Emil har dessutom varit iväg och druckit öl med vänner en kväll, den kvällen gick jag runt med Thuni här nere på nedervåningen mellan 20-23, och sen vaknade hon varje timme på natten. Så ja, man känner att man lever kan jag ju säga. Men nu får Emil fasen hålla sig hemma tillsvidare, kvällarna tar kål på mig annars!

Samtidigt så vet jag ju att tiden går fort och att man snart kommer kunna se tillbaka på den här tiden och tänka ”att det var väl inte så jobbigt med en bebis” Haha, tur det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats