Hanna Loffart

En piggare fröken

Thiara är piggare igen (dock en dum hosta) så idag fick hon gå till skolan. Det hade gått bra sa hon, men hon hade druckit mycket vatten mot hostan. Hon hade däremot ramlat och bitit sig rejält i tungan, så det var svårt att äta och att borsta tänderna nu ikväll.

Jag har slagit in alla julklappar/presenter idag, suttit 3,5 timmar med det och då väntar jag in några till med posten. Men jag vägrar sitta med det den 23/12 i år igen, jag jobbar dessutom den dagen så. En fördel med att barnen är äldre, man behöver inte smyga med inslagningen längre. De vet att julklapparna är från oss och inte tomten. Så man behöver inte hålla på att smussla undan de inslagna julklapparna eller se till att de har olika papper så inte barnen ska känna igen det. Haha, perfekt ju!

Linda var här ikväll, med sig hade hon nybakta saffransbullar, så vi smaskade i oss det, drack glögg och såg på Jul med Ernst. Det om något ger en ju julkänslor.

Och just som hon åkte så insåg jag att nässprayen var slut (beroende sen snart 13 år tillbaka) och allt var stängt. Min syster hade dock hemma, så mina andra syster är på väg hit med det. Räddare i nöden, hade aldrig kunnat sova annars. Så nu försöker jag bara hålla mig vaken tills hon kommer, borde vara vilken minut som helst.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats