Hanna Loffart

En riktig skitdag

Det här har inte varit den bästa dagen i mitt liv direkt.
Den började med att Thiara vaknade förkyld och mosig. Igen!
Hon får vara med om mycket, stackaren. Är det fjärde eller femte förkylningen nu?

Jag behövde gå till jobbet och ta itu med en massa saker. Så ner med Thiara i vagnen och knata iväg.
Fick hälften gjort på jobbet, men det som blev gjort underlättade mycket.
Sen kom min syster Frida och Alwin in till stan så vi tog en lunch tillsammans innan det var dags för mig att hämta hem pojkarna från skolan och dagis. De hade båda haft en bra dag och gick så duktigt hem (brukar ha ståbräda till Thexas, men den blev kvar hemma idag) När vi kom hem så åt vi lite mellis och fikade muffins på altanen, sen satte bråken igång.

Så hela eftermiddagen har bestått av bråk, skrik och slagsmål mellan pojkarna.
Thiara har gnällt eller skrikit i stort sett hela eftermiddagen. Det är dock pga en godkänd anledning när hon inte mår riktigt bra. Men pojkarnas beteende godkänns inte! Fy sjutton så arg och ledsen jag har varit på dom!
Till råga på allt så har jobbet strulat en massa och jag blir sååå irriterad, men det visar jag såklart inte. Men ibland är det SVÅRT att vara proffsig! Ibland vill man bara säga vad man tycker och tänker personligen.
Till råga på allt så gör pollenallergin mig snorig/täppt och helt utslagen. Jag har förkylningsblåsor i hela munnen. Mensen har kommit tillbaka efter graviditeten och kylskåpet ekar tomt. Och så är mina läppar jätteirriterade så jag missbrukar lypsyl och de lyser röda. När Emil kom hem från jobbet 18.15 så hade jag fortfarande inte kunnat börja med maten pga kaoset hemma… Ja, ni förstår ju hur min dag varit då. Haha.

Nu när jag sitter här i tystnaden och alla sover (Emil och Thiara här bredvid) så kan jag bara skratta åt kaoset.
Trots allt så älskar jag allt kaos som detta livet för med sig. Men ibland blir man bara så trött.
Jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre än så här. Pojkarna såg hur ledsen jag blev på dom, så jag hoppas de minns det imorgon och skärper till sig en gnutta.

20140428-214127.jpg

20140428-214142.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats