Hanna Loffart

En sjuk Thuni igen, det var ju så nära!

Det var ju sååå nära att vi fick till en hel vecka på förskolan utan sjuka barn (nåja, de är ju snoriga och hostar men får vara där ändå) Men så ringde förskolan till mig strax innan 14 igår och sa att Thuni fått feber. De ringde redan på förmiddagen och sa att hon var hängig och ledsen, men under vårt samtal så somnade hon i en pedagogs famn. Så vi tänkte att hon kanske bara var trött, då hon hostat mycket under natten. De skulle höra av sig under dagen om hon fortfarande verkade hängig, och så ringde de igen vid 14 som sagt.

Så det var bara att packa ihop sig på jobbet och hämta hem henne och Thilox. Tur att jag knappt har fem minuter från jobbet till förskolan. Nästan en hel veckas jobb fick jag ju ihop!

Väl hemma så hade Thuni nästan 39 graders feber. Hon fick en Alvedon och blev piggare. Förutom att hon var så trött, hon hade inte sovit mer än en kortis där på förmiddagen. Men efter den där Alvedonen så kom febern aldrig tillbaka? Så konstigt, men exakt samma som Thilox hade förra helgen, och Thuni veckan innan det. De smittar bara varandra fram och tillbaka som sagt. Skönt att hon inte blev sjukare än så. Hon hostar en del och är snorig, men inte mer än tidigare fem veckorna som sagt. Nu hoppas vi att det stannar här.

Nu ska jag göra mig i ordning här. Thiara har sovit över hos sin bästis Moa, så henne ska jag snart åka och hämta. Vi ska nämligen åka till Linköping och kolla på Melodifestivalen tillsammans med min mamma. Vi skulle ha åkt med min syster Amanda, men hon blev sjuk igår.

Från gårdagens fika, fredagsmunk och semlor. Men Emil råkade köpa en glutenfri och laktosfri semla, stenhård och äcklig. Blä alltså!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats