Hanna Loffart

En trött söndag

Hela dagen har jag kämpat emot en extrem trötthet.
Man kan tro att det har att göra med att vi var på fest igår. Och det har det väl också, i och för sig. Jag tog det lugnt med drycken, så det beror inte på det. Men sömnen! Jag har sovit 4,5 timmar inatt och känner mig helt slut just nu. Jag ska alldeles strax krypa till kojs, men fastnade här en stund. Jag har redigerat lite bilder och beställt häckplantor bland annat.

Men imorgon är det tidigt upp för tingsrättsförhandling med jobbet och sen den årliga granskningen av Länsstyrelsen. Kan man inte bara snabbspola över den dagen? Som om jag inte redan var trött liksom.

På promenad genom skogen med Thiara förut för att hämta hem Thexas.
Vad man saknar barnen trots att de bara varit borta över natten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats