Hanna Loffart

En väldigt uppskattad födelsedagspresent

I förrgår när jag fyllde år, så kom familjen in med paket på morgonen.
Thiara var alldeles fnittrig och det lyste om henne, jag förstod att det var bus på gång.

Och mycket riktigt – i det sista paketet (det var viktigt att det skulle öppnas sist!) så kände jag på lukten vad det var.
När jag fyllde kanske 9-10 år så fick jag på min födelsedag en gigantisk stor kartong fylld med popcorn och i kartongen var det sedan gömt pennor och sudd. Det pratas om den här kartongen titt som tätt, om hur barnens mormor och hennes man stått hela kvällen och poppat popcorn till kartongen. Och det är fortfarande ett av livets bästa minnen.

Så, ni kan ju gissa vad det sista paketet i förrgår var?
En kartong med popcorn! Och i kartongen hade de skrivit en lapp ”Det finns en skatt under popcornen” och där i gömde sig en förpackning nässpray (går in på år 12 som nässpraysberoende!) Det var en betydligt mindre kartong än för ca 20 år sedan, men det var mycket popcorn ändå, fyra påsar tror jag Emil sa. Så himla fint gjort av dom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats