Hanna Loffart

Febern är besegrad!

ÄNTLIGEN är febern besegrad här hemma!

Att ha feber som vuxen är ta mej tusan en ren pärs att ta sig igenom! Jag har sovit mer eller mindre konstant sedan i tisdags. På nätterna med tre täcken, på dagarna på soffan. Förutom febern så har jag nu fått en irriterande hosta som verkar hålla i sig. Det är väl en sak, om jag bara kunde få sova! Men varje gång jag håller på att somna in så börjar jag hosta. Inatt ska jag testa med lök i sovrummet, någon som testat det?

Hur som helst. Thiara blev också sjuk natten till fredag. Hög feber och sov oroligt, till slut tog jag in henne till mig (Emil var ju ändå inte hemma) så då febersvettades vi tillsammans i sängen. Hon var hemma med mig i fredags, men redan på eftermiddagen så var hon sitt vanliga jag igen och febern som bortblåst, skönt!

Pojkarna har varit hos sin pappa i helgen. Emil jobbade igår och jag och Thiara låg på soffan hela dagen. Imorse när jag vaknade så mådde jag faktiskt bättre. Inga värktabletter på hela dagen! Vi har varit hos Emils föräldrar och fikat och efter det åkte jag och storhandlade. Det var dock överkurs då jag höll på att tuppa av där inne, helt slutkörd. Pojkarna kom hem ikväll och när de somnat så såg jag och Emil någon dålig film på tv. Imorgon väntar jobb, kan man SNÄLLA få ihop en hel veckas jobb nu utan att jag är sjuk?

img_7520.jpg img_7519.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats