Hanna Loffart

Festligheter + kalashelg

Helgen har varit hur bra som helst. Ibland (oftast) tycker jag att helgerna går så fort och att jag aldrig känner mig riktigt återhämtad. Men efter den här helgen så känner jag mig faktiskt pepp inför en ny vecka.

Igår var vi på lokalrevy med våra bästa vänner. Bättre ljud än förra året, vilket jag är glad för. En del texter var så bra i år.
Revyn är alltid skoj och jag känner några som är med i den, men det kändes lite som upprepningar från förra året.
Lite ”trött” och kanske inte helt klart liksom, men helt klart värt att se den för er som inte gjort det ännu!

 Efter revyn gick vi till Parken för att äta mat, gott som alltid. Thiara blev kvar hos min pappa över natten och hade det hur bra som helst. Skönt att inte ha någon brådska för att hämta henne eller för att passa någon tid.

Idag har jag bakat lite (Emil med faktiskt!) och hämtat hem Thiara från min pappa. Sen kom killarna hem från sin pappahelg och nu under eftermiddagen har släkten varit här för att fira mig som fyllde år i veckan.

En fin helg helt enkelt. Nu har barnen lagt sig och jag och Emil ser på serien ”You” på Netflix. Har ni sett den? Den är så obehaglig alltså! Inte läskig, men spännande och märklig liksom. Har telefonen uppe och skriver här samtidigt, klarar inte av att se allt. Haha, men ändå ska man kolla. Nu har vi nog bara 2-3 avsnitt kvar, sen ”slipper” man den. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats