Hanna Loffart

Fina presenter

Jag fick så fina presenter när jag fyllde år!

Av min mamma och systrar så fick jag porslin från Swedish grace som vi samlar på. Jag fick en tekopp med fat, det är min fjärde – superkul! Och så fick jag tre svarta tallrikar, vi har inte den här storleken innan så det blir toppen att samla på! Vi har stor tallrik i vitt och assiett i svart, det här är en ”mellantallrik” kanske man kan säga. Så bra!

Av Emils föräldrar fick jag de finaste och skönaste vantarna som svärmor gjort till mig. Emil fick likadana, men i annan färg när han fyllde år och han använder de dagligen. Så uppskattat!

Av min pappa och hans fru fick jag detta:

Luktar så gott!

Och min mormor hade bett min mamma att köpa tulpaner till mig, vita min favorit!

Och fina blommor från min mamma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats