Hanna Loffart

Finmiddag och semesterpackning

Idag hade vi förmånen att bli bjudna på middag hos Bettina med familj efter jobbet.
Deras Felix har fyllt 3 år, så vi fick fira honom. Och de hade även presenter till Thristan och Thiara som fyllt år. Det är ju inte helt enkelt att få till lekdejter, så vi slog helt enkelt till på en vardag och spagetti med köttfärssås. Barnen lekte så himla bra (Filippa visade Thiara hur man sminkar en sminkdocka, och sen var hon fast där, haha)

När vi kom hem så stupade Thiara i säng. Thristan och Thexas åker till Sälen imorgon för att hälsa på sin farbror med familj, tillsammans med sin farmor och farfar. Ni kan tro att de längtar! Så nu ikväll har vi packat deras väskor, då de åker imorgon bitti. Varsin väska med leksaker och en stor med kläder.

Insåg att Thristan behöver en rejäl påfyllning i sin garderob! Han har en tendens att glömma kvar alla sina tjocktröjor i skolan varje dag, idag hade han med alla hem eftersom han gick på jullov, men de hann jag ju inte tvätta idag. Vi fick ihop tröjor till slut, men de är förmodligen lite små och ”tajta över huvudet” som han säger.

Våra barn har alltid nya kläder varje dag, så Thexas blev fundersam över att han inte fick med sig tre pyjamasar utan bara två. Det är väldigt sällan barnen ”återanvänder” plagg som de redan använt en dag, utan en tvätt emellan. Det kanske inte är smutsigt, men det är ju använt. Så det blev en hel del kläder som packades med ändå. Trots avsaknad på tröjor (Thristan hade 10!!! tröjor med sig hem i väskan idag förresten, haha.)

DSC00934

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats