Hanna Loffart

Fira bröllopsdag med barnen

Igår var det vår bröllopsdag – den tredje i ordningen.

Vi hade inte tänkt fira det, då vi firade det i Göteborg i helgen som var. Men barnen ville så gärna att vi skulle fira det med restaurangbesök, så så fick det bli. O´Learys på deras begäran (Thristan gillar deras fish ´chips och de andra två ville ha jordgubbsdrinkar) Vi kom dit tidigt, så Thexas fick välja vilket bord han ville för att kunna se fotbollsmatchen på tvn bra. Jag fascineras så över hans stora fotbollsintresse. Flera gånger fick vi säga till honom att sitta ner, då han automatiskt ställde sig upp när det blev spännande i matchen. Haha.

Vi åt god mat, deras caesarsallad är ju fantastisk! Thristan beställde in två stora glas mjölk utan is helt själv, och de andra två drack jordgubbsmilkshake. Alla nöjda och glada. Under tiden vi väntade lekte vi ”Sanning eller konsekvens” Herregud, så roligt! Det var ju tur att vi var i princip ensamma på restaurangen till en början med tanke på allt tokigt vi fick göra (dansa i restaurangen, äta tabasco, ha ketchup på popcorn osv) Nåja, roligt hade vi!

Vi skippade dock dessert (så äckliga där sist) och åkte spontant till vännerna Linda och Henke och bjöd in oss på varsin glass innan läggdags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats