Hanna Loffart

Förkyld

Så himla typiskt, men jag vaknade mer förkyld idag. Tyckte ju att jag kunde av det igår kväll. Jag har sovit som en kratta, täppt i näsan och så foglossningen.

”Bara” täppt i näsan/snorig som tur är, men jag bokade in ett Corona-test imorgon för säkerhets skull. Kan ju tydligen vara en biverkning på vaccinet också, men det är ju en hel vecka sen jag fick det. Nåja, det känns skönare att testa i alla fall.

Emil har mått kasst av cellgifterna idag, så det har inte blivit många knop gjorda. Barnen har suttit vid skärmar alldeles för många timmar, men har ändå hjälpt till att duka, leka med Thilox osv.

Jag har stått i köket hela eftermiddagen och tagit hand om alla jordgubbar jag köpte igår. Och ändå har jag hälften kvar tills imorgon. Men idag har jag gjort tre omgångar saft (rårörd samt kokad) sylt och marmelad samt en omgång rabarbersaft. Så smarrigt och framför allt KUL att göra allt detta!

Thiara har släpat ner en låda mer Barbies och My little pony. Jättekul med nya saker att leka med (äta) tycker Thilox. Men gud, vad leksaker vi har på nedervåningen nu. Thilox leker aldrig på sitt rum eller på övervåningen, så allt samlas ju här nere där vi är.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats