Hanna Loffart

Första semesterdagen

Idag började Emil jobba efter fem månaders föräldraledighet. Nu väntar några veckors semester för mig. Välbehövligt, jag har jobbat som en tok under jul/nyår och jag känner mig rätt slut. Har knappt sovit senaste veckan heller. Hoppas det vänder snart.

Dagen började jag trots allt på jobbet. Jag skulle nämligen ha ett 2 timmars långt telefonmöte med Försäkringskassan. Det går inte med Thilox i närheten, så jag kallade in farmor och farfar som barnvakter och åkte helt enkelt till mitt kontor och stängde in mig.

Efter mötet var jag helt slut! Jag har ju en aning att det var pga mötet som jag inte sovit så bra, så nu kanske det blir bättre. Har känt mig helt urlakad hela dagen! Stekte pannkakor till lunch och tvättat lite, annars har jag inte gjort så mycket. Förutom byggt tågbana, bytt blöjor, gjort rent ugnsplåtar, sorterat bort urvuxna kläder, serveras glass-mellis och vikt tvätt. Knappt något alltså. Haha.

Mysigt tjejer imorse. Thuni vaknade vid 6 som vanligt. Men Thilox sov ända till 7:40, han har dock varit vaken en hel del inatt så han behövde väl sova ut.

Just det! Vi har ju blivit med tvillingar också! Thuni fick en docka av oss i julklapp och på juldagen fick hon en av sin moster Frida också. Äsh, det gör ingenting. Thilox pysslar om dom så bra och båda får ju plats i nya vagnen från Konges slöjd som de också fick av oss i julklapp.
Status just nu, myset!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats