Hanna Loffart

Första veckan hemma själva

Så var första veckan hemma själva avklarad! Och det gick ju som en dans, i princip. Lite kaos på morgonen att få iväg alla samtidigt. Mest för att Thuni skriker när man sätter ner henne i babyskyddet, och det stressar som andra lite. Men de vänjer sig nog snart, och förhoppningsvis hon också vid att sitta i babyskyddet.

Thiara frågade imorse om ”hur länge ska vi egentligen hålla på så här och åka med alla småbarnen med till skolan.” Haha, typ 1,5 år till?

På förmiddagarna har Thuni faktiskt sovit mest, hon har vaknat vid 11-11.30 och sen kommer ju Emil hem vid 11:45 ungefär. Så jag och Thilox har haft supermysiga förmiddagar. Jag har städat och plockat en del, så jäkla skönt att kunna och orka göra sånt igen! För säga vad man vill om min man, men att städa hör inte till hans starkare sidor. Mycket annat är han bra på, men han ”ser” inte att det behöver städas och plockas. (Är det där något som alla män skyller på eller..?) Thilox har även upptäckt Bamse på tvn, så det har vi tittat på.

Så ja, än så länge går livet och vardagen med fem barn plättlätt. Annat blir det väl när Thuni inte sover lika mycket om dagarna kan jag tro.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats