Hanna Loffart

Fredag + nya ”tv-hyllan”

Det känns skönt med fredag, även om vi nu för tiden är hemma båda två (tre med Thilox) så är fredag alltid fredag. Dessutom är storpojkarna hemma i helgen. Finns inget bättre än att knöla ihop oss alla i soffan en fredagkväll, äta chips och se på tv tillsammans. Bästa!

Just nu är Emil iväg till soptippen med ett lass kartong från alla Ikeaskåp, jag beställde hem färdiga bokhyllor från Ikea för att snabbt kunna göra en liten tv-hörna på nedervåningen. Jag hade andra planer för det, men ingen av oss orkar bygga och måla så det fick bli så här. Jag vänjer mig nog, och Emil är nöjd så.

Thilox har precis vaknat från sin första middagslur. Om 45 minuter ska jag ha ett videomaterial med psykologen som gjorde Thexas utredning, så jag hoppas Emil hinner komma hem till dess. Annars får Thilox härja med på mötet, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats