Hanna Loffart

Fredagsmunk och stans tokigaste tjej

Idag slutade jag lite tidigare från jobbet och kunde hämta hem barnen runt 15.30. Skönt för alla! Vi åkte hem och barnen fick mumsa i sig varsin munk, i vanlig ordning. Sen pärlade de pärlplattor medan jag tvättade/diskade/städade/plockade. Ja, ni vet.

img_0196.jpg img_0197.jpg

Tacos till middag och Emil kom hem och vände. Han och grannen åkte mot Tyskland, eller mot Helsingborg rättare sagt för att sova. Och sen vidare mot Tyskland imorgon. Så Emil ser vi inte förrän på söndag igen.

Thiara var världens tokigaste vid middagen förut, åh ni skulle ha sett henne! Jag passade på att ta lite kort för att försöka hennes alla tokiga egenheter. Hon och Emil brukar liksom se ”låtsas-sura” ut på ett speciellt vis och de är SÅ himla lika då! De gör den där minen precis likadant! Och sen satt hon och tokade sig med när vi åt mat, och sen garvade hon! Thexas skrattade så han ramlade av stolen! Haha.

img_0216.jpg img_0218.jpg img_0219.jpg img_0217.jpg img_0220.jpg img_0221.jpg img_0222.jpg

Nu sover barnen gott och jag ska gå och lägga mig jag med. Hoppas att de sover lite längre än vanligt imorgon. Speciellt eftersom de alla tre fick vara uppe till 21.30 och se Let´s dance. Annars blir det nog lite sura miner imorgon om de är trötta. På tal om Let´s dance, Thiara satt bara och tittade på alla tjejernas klänningar! ”Åååååh, jag älskar den, GILLA, den superfin mamma” satt hon och trånade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats