Hanna Loffart

Fullspäckad dag + fransar 

Ännu en fullspäckad dag. Men en rolig sådan. 

Imorse skickade Emil iväg mig och Thiara till Norrköping för att köpa takpapp. Det fattades ynka 19 cm! Vi stannade till på Plantagen och köpte lite blommor, olivträd och pallkragar också. Lite skoj måste vi ju ha. 

Väl hemma så blev Thexas upphämtad av en kompis för lekdejt. I samma veva kom bästis Linda med familj förbi och käkade lunch med oss. Sen skjutsade jag Thristan till en kompis. Sen ner på stan för att köpa det sista inför resan imorgon. Hem igen, över till grannarna för eftermiddagsfika. Sen hämta hem Thristan och Thexas hos kompisar. Väl hemma stod tacosen redo, gott! 

Ikväll har jag packat väskan och ansat vinterpälsen, nackdelen med sommaren alltså! Haha. Men imorgon bitti far vi och det känns så himla skönt efter några rätt intensiva dagar (läs: tjuriga ungar) Kommer såklart sakna barnen, men lite tid med tjejkompisar ska sitta riktigt fint! 

Och på tal om fint. Igår var jag hos bästa Jonna på Lugna rum för att fylla på fransarna. Så skönt och avkopplande att vara hos henne. Sen blir man ju snygg på köpet också. Nu ska jag knata till kojs här. Klockan ringer tidigt imorgon. Kom precis på att jag glömt kolla om det finns diesel i bilen. Haha, det löser sig! Vi kommer ha gott om tid på oss imorgon om inte annat. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats