Hanna Loffart

Glossybox november – 35% rabatt Black friday

November månads Glossybox har anlänt!

En bra box med lite av ditten och datten. Ögoncreme, ansiktsmask, handkräm, läppstift och ögonskugga/skimmer/highlighter.

Jag gillar allt! Jag använder sällan (läs aldrig) något på läpparna, kanske något läppglans ibland och den här färgen passade kanske inte riktigt mig, tyckte den var för orange. Men den är så skön! Matt på läpparna, men inte så där torr som matta läppstift kan bli. Tummen upp!

Den här månaden tänker jag inte dela min egna länk till er, utan tipsar er istället om att teckna ett abonnemang hos Glossybox nu under Black friday och på så sätt få hela 35% rabatt. Det gjorde jag och förnyade mitt abonnemang med ett helt år till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats