Hanna Loffart

God kväll!

Hej och godkväll i stugorna vänner!

Vad gör ni ikväll? Jag har varit på språng hela dagen. Först jobb, sen många timmar hos frisören – är numera mörkhårig. Skönt att slippa färga utväxt en gång i månaden. Än så länge känns det lite ovant, men jag tror jag är nöjd. Och bättre blir det väl imorgon när man får tvätta håret med sitt eget shampoo osv. Ni vet hur det är. Hihi.

På väg hem förut så gick jag förbi min vän Sabina som satt ute på sin balkong. Hon föreslog middag på grekisk restaurang. Tur att vi bor så nära varandra! 20 minuter senare hade jag hunnit hem, byta om, sminka mig lite, lagt ut pysselgrejer till Ida och cyklat iväg till Sabina igen. Vi har haft en galet mysig och rolig kväll tillsammans med flera andra raringar! När de andra styrde mot krogen så trampade jag dock hemåt.

Jag ska strax inta sängen. Jag började tänka att jag skulle packa väskan inför imorgon, men orkar nog inte. Bättre att vara utvilad och pigg och fixa det imorgon bitti. För övrigt så åskar och blixtrar det som tusan här! Men inget regn än! Är inte det konstigt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats