Hanna Loffart

Gott med rabarber

Thristan hade en kompis över och lekte igår. Thexas hängde på dom och Thiara vattnade altanen, så jag hade det väldigt lugnt och skönt en stund. Sen kom min mamma och Per förbi en sväng och med sig hade de rabarberpaj. Jag skulle ha bjudit mamma på rabarberpaj på Mors dag nämligen, men då var jag ju iväg på min möhippa. Så mamma hade gjort en rabarberpaj och kom in med, så gott så! Hon fick lite presenter från mig och mina systrar som sig bör.

Jag fick även en del rabarber från deras trädgård, vi har egna rabarber hemma också men de ska stå orörda till nästa år för bäst skörd har jag fått lära mig. Så då nallar jag av andra så länge. Thiara tog en stjälk och åt på, lite grimaser då det var ganska surt. Sötnosa!

img_1240.jpg

img_1238.jpg

img_1239.jpg

img_1237.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats