Hanna Loffart

Gravid med T4 – hej vecka 38!

Men så förvirrad man blir av dessa lediga dagar, det är ju onsdag idag men känns som tisdag.

Och onsdag betyder ny bebis-vecko-uppdatering!

Idag går vi in i vecka 38 enligt första beräkningen (egentligen redan i lördags enligt oss, men men) 20 dagar till BF 6/5, även om vi vet att han förmodligen kommer tidigare än så.

Lillebror är ju uppskattad att väga kring 3 kg och vara 50 cm lång, färdigbakad alltså! Så himla spännande att han ju nu faktiskt kan komma när som helst! Vi trodde ju att han var på väg igår morse, men blev lurade. Och inte en enda känning sedan dess.

På tisdag har jag tid hos barnmorskan nästa gång, men vi får se om den blir framflyttad. Hon skulle ringa upp mig imorgon så får vi se. Emil vill ju gärna att vi ska bli igångsatta så vi hinner föda på sjukhuset den här gången. Jag är inte helt inte på hans linje ska erkännas, men gör såklart allt för att han ska känna sig trygg med en förlossning också.

Annars går dagarna fruktansvärt långsamt, alla dagar ser likadana ut. Jag lämnar barnen i skolan 8.30, åker hem och jobbar, äter lunch, jobbar lite till och hämtar hem barnen. På eftermiddagen är jag helt slut och har ont (urinvägsinfektionen som inte är en urinvägsinfektion ni vet, men som bränner sönder mig och det enda som hjälper är att ligga på sidan) Sen är det vila som gäller, Emil kommer hem och lagar mat, försöker umgås lite med honom och barnen och sen är det soffläge och tv igen. Så trist! Huvudet är fullt av idéer som jag vill göra och ta tag i (trädgården tex) men det får snällt vänta såklart.

Annars mår jag rätt hyfsat, foglossningen är under kontroll igen (kanske har hanfixerat sig? Vi vet inte, på senaste undersökningen hade han inte det) Tröttheten är jobbig, mest för att man vill så mycket men inget går, jag har väldigt dålig aptit, ingenting smakar riktigt bra och jag blir så snabbt mätt (inte konstigt med tanke på hur fullt det är där inne nu)

Mästerfotografen Thiara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats