Hanna Loffart

Gravid med T4 – vecka 29

(Inlägget innehåller reklam och annonslänk för Babyland)

Då säger vi hej vecka 30, ännu en milstolpe!

Det känns ändå som att de senaste veckorna gått ganska fort. Nu är det den tröga biten kvar då det mesta känns allt annat än glamouröst. Jag har ju skrivit om foglossningen, ja den är i en klass för sig. Jag har så galet ont alltså! Jag är vaken större delen av nätterna pga smärtan, vilket resulterar i en trötthet som är utom denna värld. Vilket i sin tur gör mig nedstämd, ledsen och totalt orkeslös. Jag har fått en tid hos sjukgymnast nästa onsdag, inte för att jag tror att hon kan komma med några tips som jag inte redan vet om. Men jag funderar på att testa TENS igen, hade det med Thristan men tyckte inte det var så bra. Men jag kanske tycker annorlunda, så här 12 år senare. Det är värt ett försök. Alternativet är sjukskrivning, men jag måste jobba under hela mars då min kollega är utomlands då.

I veckan som gått har vi börjat renovera bebisrummet. Det var egentligen inte så mycket att göra, men vi har spacklat för hål i väggarna och fräschat upp väggarna med ny färg. Sen flyttade vi ner skåpen vi hade i tv-rummet och har målat dom i en ny grå färg. Och så har jag beställt tapeter till en vägg där inne. Ingen brådska att få det färdigt, men det är mysigt att dona där inne med Emil om kvällarna. Och så ska det bli skönt att kunna göra sig av med alla bebisgrejer som just nu är överallt, vagnen står i vardagsrummet, alla kläder som jag köpt ligger i min egen garderob osv.

Och på tal om vagn, vilket fint åk vi har köpt till honom! Jag googlade litegrann för jag visste inte alls vad jag ville ha den här gången. Hittade snabbt på denna nyhet, Britax Smile 3 som kom i höstas. Bäst i test och den uppfyllde egentligen det enda kravet som vi hade, ingen ”pinne mellan hjulen”. Vi är båda rätt långa och vill kunna gå ordentligt med vagnen, på Thiaras vagn så slog man i fötterna. Den här kommer bli perfekt! Valde en ljusgrå med bruna detaljer, så snyggt!

Vi köpte ett helt paket med liggvagn, sittdel, babyskydd och bas till bilen. Det har vi dock inte packat upp än.

Du kommer till vagnen hos Babyland HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Har du fått något smärtstillande utskrivet mot foglossningen? Jag är också gravid med min 4:à och har haft vidrig foglossning varje gång (med kryckor, sjukskrivning och hela baletten). Min räddning är citodon, knaprar det dagligen och framför allt innan läggdags – min enda chans att få sova någorlunda bra. Så det är ett tips! 🙂

  1. Hanna Loffart

   Åh, kan man få det alltså! Min barnmorska har inte rekommenderat något (förutom sjukskrivning men det går inte än) Men då ska jag ta upp det med sjukgymnasten som jag ska till nästa vecka. Vore ju så skönt att få sova lite. Tack för tipset och lycka till med bebis. 🙂

 2. Jenny

  Har du fått något smärtstillande utskrivet mot foglossningen? Jag är också gravid med min 4:à och har haft vidrig foglossning varje gång. Min räddning är citodon, knaprar det dagligen och framför allt innan läggdags – min enda chans att få sova någorlunda bra. Så det är ett tips! 🙂

stats