Hanna Loffart

Gravid med T4 – vecka 30

Så var vi inne i vecka 31.

(Egentligen vecka 32, men man ändrar ju aldrig bf i journalen så vi får gå på det gamla datumet ändå)

Veckan har varit hemsk, jag har ju sån otrolig foglossning så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu är ju Thexas febrig vilket är ”tur” nog, då jag kan jobba hemifrån en del. Fick även Citodon utskrivet mot foglossningen, som jag blev tipsad om härigenom (TACK!) så nu har jag testat det två nätter och det hjälper en del, vaknar fortfarande så fort jag rör mig och det gör ont. Men det är inte samma ”jag-vill-skrika-och-väcka-hela-huset-smärta” Så jag tänker äta de inför natten så länge jag behöver. Läkaren ville helst sjukskriva mig, men några veckor till måste jag stå ut då min kollega åker utomlands. Så dålig tajming.

Emil skojade i helgen och sa att ”Jag förstår inte dom som kan gå en hel graviditet utan att märka det” Haha, nej inte jag heller. Först en extrem trötthet och illamående, sen foglossing och nu så svullna fötter att jag inte klarar mig en sekund utan stödstrumpor. Men tänk vad skönt att slippa dessa komplikationer?

Men annars, om man bortser från den fysiska smärtan, så mår jag så himla bra i denna graviditet. Känner mig lugn och förväntansfull, ser fram emot en ny liten familjemedlem och ledig tid tillsammans. Även Emil är helt annorlunda än mot när vi väntade Thiara, tror det har med erfarenhet och ålder att göra. Haha, vi vet liksom vad som väntar och känner oss inte så nojiga. Det är nog alla andra runt omkring som gör. Emil är världens bästa, han pratar med ”Thårtan” varje dag, frågar hur jag mår, hjälper mig md saker när kroppen säger ifrån. En helt annan förståelse denna gång som sagt. Vi är ett bra team.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats