Hanna Loffart

Gravid med T4 – vecka 34

Vecka 35 har vi gått in i nu, antingen i lördags eller idag. Ingen tycks veta.
Det blir intressant att se vilket datum de beräknar igångsättningen utifrån.

Jag hoppas ju att förlossningen drar igång av sig självt, innan den planerade igångsättningen, men sånt kan man ju inte styra. Nu är det lite mindre än en månad kvar, hur galet är inte det? Vi längtar alla så otroligt mycket nu. Lillebror rum är i princip klart, vi har hämtat hem sängen som ska stå i vårt sovrum (förvarade den hos Emils föräldrar ett tag) Allt är inköpt i princip, allt nödvändigt i alla fall. Och namn är (nog) bestämt. VI har ett namn som båda gillar, men är fortfarande öppna för förslag. Vi kommer inte avslöja namnet innan, så tråkigt med alla kommentarer om det. Men det är i alla fall ett namn som ingen gissat på och som ingen heter.

Så ja, vi förbereder oss sakta med säkert. Jag har fortsatt att jobba hemifrån halvtid senaste veckan också, det gör underverk (haha, kanske var en överdrift, men jag mår betydligt bättre) From måndag går jag på 50% sjukskrivning och kommer då bara att jobba hemifrån 50% så länge jag orkar. Det känns så bra att jag nästan blir tårögd. Är så stolt över mig själv som ändå stått ut de här veckorna med att ha så djävulskt ont och samtidigt gå och jobba. Men nu får det snart vara nog, ingen tackar mig ändå. Så nu ska jag bara göra det allra nödvändigaste i jobbväg hemma innan jag kan gå på 100% sjukskrivning fram till förlossningen.

Vi har även sagt upp Thexas och Thiaras fritidsplats, det är en månads uppsägningstid så till 1 maj blev det. Vi har börjat se över föräldrapenningen och jag tänkte sätta mig med det i helgen och ansöka, svårt att göra när man inte vet när man ska få barn ju? Minns inte alls hur jag gjort med de andra?

(Reklam för Twistshake, men inget samarbete)

Den här skötbädden har jag fått hem från Twistshake, så himla smidig ju! Tror den kommer användas flitigt. Handtag att bära i, tre fack, kudde för huvudet, avtorkningsbar, snygg osv. Alla rätt och imponerande.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats