Hanna Loffart

Gravid T5 – vecka 32

Nu har vi äntligen tagit tag i det där med vagn igen.
Jag hade tänkt strunta i det tills bebisen är ute, det är ju ändå ingen brådska. Men så fick jag ett mail om en rabattkod på 10%, och 10% är ju en del pengar när det rör sig om nästan 20.000. Så jag slog till helt enkelt.

Några veckors leveranstid är det väl förmodligen, men det är ingen brådska som sagt. Jag beställde en helt svart vagn nu, hade ändå tänkt ha sittdynor i sen. Jag hade helt velat ha ljusa eller gråa suffletter, men de var slut nu så det får bli svarta ett tag i alla fall. De har ju tyvärr en tendens att blekas i solen dock. Så det får nog bli ett byte vid senare tillfälle, plus solsuffletter till sommaren.

Annars är det nog inget speciellt att rapportera om för den senaste veckan. Jag har haft en extrem foglossning pga renoveringen och målningen av småttingarnas rum, men känner en stor skillnad nu när jag vilat två dagar. Så nu blir det några dagars vila igen innan vi ska till Ullared på torsdag, det blir ju en hel del att gå då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats