Hanna Loffart

Graviditet T5 – vecka 22

I och med att vi blev framflyttade så har jag haft noll koll på vilken vecka vi är i. Vi var ju liksom i vecka 20 i typ tre veckor eller nåt sånt.

Bebisen buffar allt mer nu, jag känner små buffar/petningar varje dag nu. Det känns som att den ligger väldigt långt ner dock, det är obekvämt med byxor som sitter åt.

Jag har under några månader ätit Levaxin då man vid min inskrivning hos mödravården upptäckte att jag har underproduktion av sköldkörteln, tydligen inte helt vanligt vid graviditet samt att det är ärftligt. Jag prickar in båda och har alltså ätit medicin mot det några månader nu. Jag lämnade nytt provperiod för någon vecka sedan och fick veta att produktionen ser bra ut, vilket betyder att medicinen hjälper. Men jag måste äta det graviditeten ut och sen ta nya prover för att se om det har med graviditeten att göra eller om jag har bestående problem med sköldkörteln.

Jag mår fortsatt bra, lite foglossning om jag verkligen överanstränger mig men det är knappt att jag kan kalla det foglossning med tanke på hur ont jag brukar kunna ha. Annars har jag fortfarande noll symptom förutom att magen växer och bebisen buffar.

Jag har rensat förråd och garage ordentligt och bantat ner barnens sparade kläder rejält. Nu har jag sparat lite efter Thilox och Thiara till bebisen, allt annat har jag skänkt, sålt och kastat. En stor plastback med kläder i 62/68 blev det. Vi har knapp köpt något alls i mindre storlekar, så det får det bli framöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats